Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος (1503/08).

Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ).

Μέλος της Πανελλήνιας Επαγγελματικής Ένωσης Δραματοθεραπευτών Παιγνιοθεραπευτών (ΠΕΕΔΠ).
Από πολύ μικρή ηλικία με γοήτευε να παρατηρώ τη συμπεριφορά των ανθρώπων και να προσπαθώ να δω τι μπορεί να κρύβονταν από πίσω. Κάπως έτσι ξεκίνησα σπουδές Ψυχολογίας στο University of Indianapolis στην Αθήνα για δυο χρόνια. Όμως κάτι έλειπε … και βρέθηκα στην Αγγλία όπου πήρα το πρώτο μου πτυχίο στην Κοινωνική Ψυχολογία (Bachelor of Arts) στο De Montfort University.

Επέστρεψα στην Ελλάδα όπου εργάστηκα εθελοντικά στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής στο Αιγάλεω. Εκεί είχα την ευκαιρία να συναντήσω πολλά παιδιά και να αναλογιστώ τη βαρύτητα των παιδικών βιωμάτων στη μετέπειτα εξέλιξη του ατόμου. Έφυγα πάλι στην Αγγλία για να πραγματοποιήσω το μεταπτυχιακό μου στην Αναπτυξιακή Παιδοψυχολογία (Master of Science) στο Institute of Education University of London.

Εκείνη την περίοδο ήθελα κάτι παραπάνω, κάτι διαφορετικό, κάτι που θα συνδύαζε το παιδί με τον ενήλικα. Και ανακάλυψα το μαγικό κόσμο της Παιγνιοθεραπείας, όπου όταν δεν βρίσκουμε τα λόγια, το σύμβολο, η ζωγραφική, ο πηλός και άλλες τεχνικές έρχονται να μας ξεδιπλώσουν. Ξεκίνησα λοιπόν το 2003 μετεκπαίδευση στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παιγνιοθεραπείας και Δραματοθεραπείας "Το Άθυρμα". Το ταξίδι μόλις είχε αρχίσει.

Βρέθηκα στο Ανοιχτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο όπου συμμετείχα με το προσωπικό σε ομάδες μουσικοθεραπείας, ψυχοδράματος κ.α., συντόνισα ομάδα Παιγνιοθεραπείας παιδιών στο Αμαλλιείον Οικοτροφειο στο Μαρούσι, συνεργάστηκα με τον παιδικό σταθμό "Ονειρολούλουδο" στο Ν. Ηράκλειο Αττικής, έδωσα ομιλίες στο Pierce (American College of Greece) στην Αγία Παρασκευή, παρακολούθησα πολλά σεμινάρια και συνέδρια (σε κάποια εκ των οποίων και ως εισηγήτρια).

Όλος αυτός ο πλούτος από την επαφή μου με άλλους ανθρώπους και συναδέλφους ήρθε και έγινε ανάγκη για "μοίρασμα" κάτω από μια στέγη. Τον Οκτώβρη του 2011 δημιούργησα το δικό μου χώρο "Το Δέντρο" (Κέντρο Ψυχοθεραπείας - Παιγνιοθεραπείας Ενδυνάμωσης, Έκφρασης και Δημιουργίας), όπου συντονίζω ατομικές και ομαδικές συνεδρίες παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, συμβουλευτική γονέων, αυτοτελή βιωματικά σεμινάρια Παιγνιοθεραπείας και ομάδες αυτογνωσίας.

Το φθινόπωρο του 2017 προέκυψε μια καινούργια συνεργασία. Ανέλαβα τη διδασκαλία του μαθήματος: «Το παιχνίδι ως μέσο έκφρασης» στο Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο. Αυτός ο νέος ρόλος αποτέλεσε για εμένα πηγή έμπνευσης, χαράς και δημιουργικότητας.
 
... και κάπως έτσι ξεδιπλώθηκε το κουβάρι της δικής μου ιστορίας ... και εξακολουθεί να ξετυλίγεται, να διαμορφώνεται, να εξελίσσεται, να αντάλλαζει νήματα, να ταξιδεύει, να πηγαίνει παρακάτω..!